post-thumb
, by

Het laatste nieuws uit de Jupiler League / Eerste Divisie, Tweede en Derde Divisie: dat is Voetbal247.nl. Een journalistiek platform met naast headlines, interviews, achtergronden, opiniërende artikelen en uiteraard de actuele rangen en standen ook video’s en reportages.

Voetbal247.nl brengt voetbalnieuws met diepgang over misschien wel de meest spraakmakende competities van Nederland. Juist in de Jupiler League zijn de echt trouwe fans te vinden, die ook wanneer hun club soms barre tijden doorstaat toch achter hun trots blijven staan. Bovendien is al vaak bewezen dat de Eerste Divisie een perfecte springplank is voor talenten, denk aan Klaas-Jan Huntelaar, Vincent Janssen en Dries Mertens.

Omdat de cultuur tussen het profvoetbal in de Jupiler League en het topamateurvoetbal in de Tweede en Derde Divisie verschilt, kunnen liefhebbers van één specifieke competitie ook terecht via de rechtstreekse webadressen eerstedivisie.org, tweededivisie.org en derdedivisie.org.

De redactie van Voetbal247.nl wordt geleid door hoofdredacteur Jelmer Geerds, die eerder in 2003 VoetbalPrimeur.nl oprichtte. Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.