post-thumb
, by

Met de invoering van de Tweede Divisie in 2016 is de voetbalpiramide eindelijk geopend. Daar is veel om te doen geweest en nog altijd zoeken clubs, supporters en de KNVB naar de ideale vorm van de divisie die prof- en amateurvoetbal laat samensmelten.

Vanaf de start is TweedeDivisie.org daarin een toonaangevend platform gebleken. Als opvolger van de website Topklasser.nl wist hoofdredacteur Alex van Vogelpoel dit portal tot een veelgelezen en gewaardeerd medium uit te bouwen. In de zomer van 2017 gaf hij het stokje door aan Jelmer Geerds, die besloot TweedeDivisie.org tot een steunpilaar te maken in Voetbal247.nl.

TweedeDivisie.org hecht veel waarde aan haar onafhankelijke karakter, maar heeft wel een duidelijke opinie op de turbulente perikelen die in de competitie spelen. De redactie van TweedeDivisie.org wil daarin de stem en opinie van de voetballiefhebber vertolken. Dat wil zeggen: tegen de instroming van beloftenteams van profclubs, die de unieke ambiance in het topamateurvoetbal aantasten, maar voor modernisering van de voetbalbeleving, bijvoorbeeld door middel van het samensmelten van de beste zaterdag- en zondagclubs in één competitie en de stap om wedstrijdsamenvattingen op landelijke televisie te brengen.

Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.