post-thumb

TweedeDivisie.org

, by

Met de invoering van de Tweede Divisie in 2016 is de voetbalpiramide eindelijk geopend. Daar is veel om te doen geweest en nog altijd zoeken clubs, supporters en de KNVB naar de ideale vorm van de divisie die prof- en amateurvoetbal laat samensmelten.

Vanaf de start is TweedeDivisie.org daarin een toonaangevend platform gebleken. Als opvolger van de website Topklasser.nl wist hoofdredacteur Alex van Vogelpoel dit portal tot een veelgelezen en gewaardeerd medium uit te bouwen. In de zomer van 2017 gaf hij het stokje door aan Jelmer Geerds, die besloot TweedeDivisie.org tot een steunpilaar te maken in Voetbal247.nl.

TweedeDivisie.org hecht veel waarde aan haar onafhankelijke karakter, maar heeft wel een duidelijke opinie op de turbulente perikelen die in de competitie spelen. De redactie van TweedeDivisie.org wil daarin de stem en opinie van de voetballiefhebber vertolken. Dat wil zeggen: tegen de instroming van beloftenteams van profclubs, die de unieke ambiance in het topamateurvoetbal aantasten, maar voor modernisering van de voetbalbeleving, bijvoorbeeld door middel van het samensmelten van de beste zaterdag- en zondagclubs in één competitie en de stap om wedstrijdsamenvattingen op landelijke televisie te brengen.

Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

post-thumb

Voetbal247.nl

, by

Het laatste nieuws uit de Jupiler League / Eerste Divisie, Tweede en Derde Divisie: dat is Voetbal247.nl. Een journalistiek platform met naast headlines, interviews, achtergronden, opiniërende artikelen en uiteraard de actuele rangen en standen ook video’s en reportages.

Voetbal247.nl brengt voetbalnieuws met diepgang over misschien wel de meest spraakmakende competities van Nederland. Juist in de Jupiler League zijn de echt trouwe fans te vinden, die ook wanneer hun club soms barre tijden doorstaat toch achter hun trots blijven staan. Bovendien is al vaak bewezen dat de Eerste Divisie een perfecte springplank is voor talenten, denk aan Klaas-Jan Huntelaar, Vincent Janssen en Dries Mertens.

Omdat de cultuur tussen het profvoetbal in de Jupiler League en het topamateurvoetbal in de Tweede en Derde Divisie verschilt, kunnen liefhebbers van één specifieke competitie ook terecht via de rechtstreekse webadressen eerstedivisie.org, tweededivisie.org en derdedivisie.org.

De redactie van Voetbal247.nl wordt geleid door hoofdredacteur Jelmer Geerds, die eerder in 2003 VoetbalPrimeur.nl oprichtte. Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Sportprimeur.nl

, by

Sportprimeur.nl is een platform dat middels rss-feeds uit verschillende bronnen het laatste sportnieuws bundelt. Op de site verschijnen de laatste voetbalheadlines, maar ook actualiteiten uit het tennis, hockey, schaatsen, Formule 1 en darts. 

Omdat het sportnieuws rechtstreeks vanuit diverse nieuwsbronnen wordt doorgeplaatst, heeft Sportprimeur.nl geen invloed op de inhoud van tekst en/of beeld en kan hier dan ook niet verantwoordelijk voor gehouden worden.

Wil je evengoed contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier.

post-thumb

Vakantiesale.nl

Vakantiesale.nl verzamelt de beste vakantieaanbieding en de goedkoopste vliegtickets van alle aanbieders. Of je nu zoekt naar een gave stedentrip of een prachtige verre reis. Daarnaast publiceert Vakantiesale.nl verhalen en video’s over de mooiste bestemmingen en geeft het praktische tips!

Dagelijks struinen de reisexperts van Vakantiesale.nl alle aanbieders voor de scherpste tarieven voor de mooiste vakanties. Aan deze aanbiedingen, die worden aangeboden door externe touroperators, kunnen geen rechten worden ontleend. Vakantiesale.nl is journalistiek volledig onafhankelijk, maar plaatst wel geregeld branded content en gesponsorde advertorials. De website maakt onderdeel uit van Newsfactory BV.

Meer weten over Vakantiesale.nl, heb je een tip voor de redactie, een samenwerkingsverzoek of wil je adverteren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.