post-thumb

AlmereActueel.nl

, by

AlmereActueel.nl is hét nieuwsportal van Flevolands grootste stad. Met dagelijks het laatste nieuws, achtergronden en wetenswaardigheden. 

Nadat de afgelopen jaren kranten als AlmereVandaag, de Almare en AlmereDichtbij moesten stoppen, zorgt AlmereActueel.nl voor het nieuws uit alle buurten van de polderstad. Variërend van misdaad tot politiek en van het bedrijfsleven tot cultuur. Onafhankelijke, gedegen journalistiek zonder overheidssubsidie: het kan nog, bewijst AlmereActueel.nl met bijdragen in tekst, beeld en video.

Wilt u iets kwijt over AlmereActueel.nl? Mail dan naar redactie (at) almereactueel.nl . U kunt uiteraard op AlmereActueel.nl adverteren, maar wij denken ook graag mee over een hedentijdse moderne campagne om uw bedrijf, product of boodschap bij Almeerders bekend te maken. Neem daarvoor contact op met sales (at) almereactueel.nl .

post-thumb

Nieuws1.com

, by

Nieuws1.comis een platform dat middels rss-feeds uit verschillende bronnen het laatste nieuws bundelt. Zowel spraakmakend nieuws, zoals bizarre berichten uit de provincie, als headlines die het land schokken. 

Met snel, uitgebreid en volledig nieuws blijven de volgers en bezoekers van Nieuws1.com op de hoogte van wat er speelt in binnen- en buitenland. De bijdragen komen louter van externe bronnen en zijn zowel in tekst, beeld als video. Nieuws1.com heeft geen invloed op de journalistieke inhoud van publicaties van externe media. Omdat de nieuwsberichten rechtstreeks vanuit diverse nieuwsbronnen worden doorgeplaatst, heeft Nieuws1.com geen invloed op de inhoud van tekst en/of beeld en kan hier dan ook niet verantwoordelijk voor gehouden worden.

Wil je evengoed iets kwijt aan ons? Gebruik dan het contactformulier.