post-thumb

TweedeDivisie.org

, by

Met de invoering van de Tweede Divisie in 2016 is de voetbalpiramide eindelijk geopend. Daar is veel om te doen geweest en nog altijd zoeken clubs, supporters en de KNVB naar de ideale vorm van de divisie die prof- en amateurvoetbal laat samensmelten.

Vanaf de start is TweedeDivisie.org daarin een toonaangevend platform gebleken. Als opvolger van de website Topklasser.nl wist hoofdredacteur Alex van Vogelpoel dit portal tot een veelgelezen en gewaardeerd medium uit te bouwen. In de zomer van 2017 gaf hij het stokje door aan Jelmer Geerds, die besloot TweedeDivisie.org tot een steunpilaar te maken in Voetbal247.nl.

TweedeDivisie.org hecht veel waarde aan haar onafhankelijke karakter, maar heeft wel een duidelijke opinie op de turbulente perikelen die in de competitie spelen. De redactie van TweedeDivisie.org wil daarin de stem en opinie van de voetballiefhebber vertolken. Dat wil zeggen: tegen de instroming van beloftenteams van profclubs, die de unieke ambiance in het topamateurvoetbal aantasten, maar voor modernisering van de voetbalbeleving, bijvoorbeeld door middel van het samensmelten van de beste zaterdag- en zondagclubs in één competitie en de stap om wedstrijdsamenvattingen op landelijke televisie te brengen.

Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

post-thumb

Voetbal247.nl

, by

Het laatste nieuws uit de Jupiler League / Eerste Divisie, Tweede en Derde Divisie: dat is Voetbal247.nl. Een journalistiek platform met naast headlines, interviews, achtergronden, opiniërende artikelen en uiteraard de actuele rangen en standen ook video’s en reportages.

Voetbal247.nl brengt voetbalnieuws met diepgang over misschien wel de meest spraakmakende competities van Nederland. Juist in de Jupiler League zijn de echt trouwe fans te vinden, die ook wanneer hun club soms barre tijden doorstaat toch achter hun trots blijven staan. Bovendien is al vaak bewezen dat de Eerste Divisie een perfecte springplank is voor talenten, denk aan Klaas-Jan Huntelaar, Vincent Janssen en Dries Mertens.

Omdat de cultuur tussen het profvoetbal in de Jupiler League en het topamateurvoetbal in de Tweede en Derde Divisie verschilt, kunnen liefhebbers van één specifieke competitie ook terecht via de rechtstreekse webadressen eerstedivisie.org, tweededivisie.org en derdedivisie.org.

De redactie van Voetbal247.nl wordt geleid door hoofdredacteur Jelmer Geerds, die eerder in 2003 VoetbalPrimeur.nl oprichtte. Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

post-thumb

Voetbal1.nl

, by

Voetbal1.nl is het platform waar voetbal en entertainment samensmelten. Het volgt de sterspelers op de voet, nadrukkelijk ook buiten het veld. Hoe is hun lifestyle? Welke uitdagende kiekjes plaatst hun vriendin op Instagram? En wat heeft die bekende Eredivisie-speler uitgevreten waardoor hij zich voor de rechter moet verantwoorden? 

Glamour, gossip, crime en entertainment voeren dan ook de boventoon op Voetbal1.nl. Noem het de RTL Boulevard of de Story van de voetbaljournalistiek: wat je wil. Voor de redactie telt maar één ding: op amusante wijze haar volgers bedienen met headlines, vreemde interviews en bizarre video’s.

Meer weten over Voetbal1.nl? Heb je een tip, suggestie, wil je samenwerken of adverteren? Mail ons dan via het contactformulier op deze website.