post-thumb

Doeltreffende teksten

, by

Newsfactory is onder andere uitgever van Voetbal247.nl. Tekstschrijvers en freelance journalisten vormen de redactie van dit toonaangevende voetbalplatform, gericht op de Eerste, Tweede en Derde Divisie. Maar zij zijn ook graag bereid doeltreffende teksten te schrijven voor uw bedrijf, organisatie of instelling.

Als tekstschrijvers van Newsfactory hebben we niet alleen een vlotte pen, we zijn tevens gespecialiseerd om ook bij complexe of gevoelige informatie tot een helder, begrijpelijk en prettig leesbaar verhaal te komen. Is het voor u belangrijk om goed te scoren in Google? Dan houden we daar met onze gecertificeerd SEO-expertise rekening mee. Ook voor wervende verkoopteksten, persberichten en bedrijfsreportages bent u bij ons aan het juiste adres. Op verzoek kunnen we ook de professionele fotografie of het produceren van low-budget bedrijfsvideo’s op ons nemen.

Bij Newsfactory staan we voor scherpe tarieven, duidelijke afspraken en heldere deadlines. Bent u op zoek naar een tekstschrijver? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

post-thumb

TweedeDivisie.org

, by

Met de invoering van de Tweede Divisie in 2016 is de voetbalpiramide eindelijk geopend. Daar is veel om te doen geweest en nog altijd zoeken clubs, supporters en de KNVB naar de ideale vorm van de divisie die prof- en amateurvoetbal laat samensmelten.

Vanaf de start is TweedeDivisie.org daarin een toonaangevend platform gebleken. Als opvolger van de website Topklasser.nl wist hoofdredacteur Alex van Vogelpoel dit portal tot een veelgelezen en gewaardeerd medium uit te bouwen. In de zomer van 2017 gaf hij het stokje door aan Jelmer Geerds, die besloot TweedeDivisie.org tot een steunpilaar te maken in Voetbal247.nl.

TweedeDivisie.org hecht veel waarde aan haar onafhankelijke karakter, maar heeft wel een duidelijke opinie op de turbulente perikelen die in de competitie spelen. De redactie van TweedeDivisie.org wil daarin de stem en opinie van de voetballiefhebber vertolken. Dat wil zeggen: tegen de instroming van beloftenteams van profclubs, die de unieke ambiance in het topamateurvoetbal aantasten, maar voor modernisering van de voetbalbeleving, bijvoorbeeld door middel van het samensmelten van de beste zaterdag- en zondagclubs in één competitie en de stap om wedstrijdsamenvattingen op landelijke televisie te brengen.

Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

post-thumb

Voetbal247.nl

, by

Het laatste nieuws uit de Jupiler League / Eerste Divisie, Tweede en Derde Divisie: dat is Voetbal247.nl. Een journalistiek platform met naast headlines, interviews, achtergronden, opiniërende artikelen en uiteraard de actuele rangen en standen ook video’s en reportages.

Voetbal247.nl brengt voetbalnieuws met diepgang over misschien wel de meest spraakmakende competities van Nederland. Juist in de Jupiler League zijn de echt trouwe fans te vinden, die ook wanneer hun club soms barre tijden doorstaat toch achter hun trots blijven staan. Bovendien is al vaak bewezen dat de Eerste Divisie een perfecte springplank is voor talenten, denk aan Klaas-Jan Huntelaar, Vincent Janssen en Dries Mertens.

Omdat de cultuur tussen het profvoetbal in de Jupiler League en het topamateurvoetbal in de Tweede en Derde Divisie verschilt, kunnen liefhebbers van één specifieke competitie ook terecht via de rechtstreekse webadressen eerstedivisie.org, tweededivisie.org en derdedivisie.org.

De redactie van Voetbal247.nl wordt geleid door hoofdredacteur Jelmer Geerds, die eerder in 2003 VoetbalPrimeur.nl oprichtte. Hebt u vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd om te adverteren op dit unieke platform? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

post-thumb

Voetbal1.nl

, by

Voetbal1.nl is het platform waar voetbal en entertainment samensmelten. Het volgt de sterspelers op de voet, nadrukkelijk ook buiten het veld. Hoe is hun lifestyle? Welke uitdagende kiekjes plaatst hun vriendin op Instagram? En wat heeft die bekende Eredivisie-speler uitgevreten waardoor hij zich voor de rechter moet verantwoorden? 

Glamour, gossip, crime en entertainment voeren dan ook de boventoon op Voetbal1.nl. Noem het de RTL Boulevard of de Story van de voetbaljournalistiek: wat je wil. Voor de redactie telt maar één ding: op amusante wijze haar volgers bedienen met headlines, vreemde interviews en bizarre video’s.

Meer weten over Voetbal1.nl? Heb je een tip, suggestie, wil je samenwerken of adverteren? Mail ons dan via het contactformulier op deze website.

post-thumb

Puur Topklasse

, by

‘Zaterdagmiddag. Met vrienden twee uur in de auto van Hardenberg naar Barendrecht. Koffie in de kantine. Ouwehoeren over voetbal met supporters van de tegenstander. Koukleumen,
mopperen, tieren en juichen langs de lijn. Met 2-1 op je kloten krijgen, vervolgens met de pee in je lijf terugrijden om daarna de nederlaag te verdrinken in de kroeg.’
Voor Edwin Evers, ’s lands bekendste radio-dj en supporter van HHC Hardenberg, bestaat er geen mooiere zaterdag.

puurtopklasseADACIn ‘Puur Topklasse’ interviewen Patrick Boor en Jelmer Geerds de smaakmakers van de Topklasse Zaterdag: lokale helden, maar ook bekende oud-profs die verliefd zijn op de authentieke voetbalbeleving en de charme van de mooiste amateurcompetitie van ons land. Prachtige, nooit eerder vertelde verhalen over dromen en drama’s, winst en verlies, leven en dood.

De website ‘Voetbal op Zaterdag’ schreef een uitgebreide recensie over ‘Puur Topklasse’, die hier te lezen is.

‘Puur Topklasse’ is hier online te bestellen voor 17,95 euro.

post-thumb

Heb je gesnoven?

, by

Decennia lang domineerden IJsselmeervogels en Spakenburg de top van het amateurvoetbal. In het seizoen 2012-2013 is alles anders. De Rooien en Blauwen strijden ditmaal niet om het kampioenschap in de Topklasse, maar zijn elkaars rechtstreekse concurrenten in de strijd tegen degradatie.

Auteur Jelmer Geerds volgde de twee grootmachten in het amateurvoetbal tijdens het rampjaar op de voet en beschreef de hectiek, het krachtenveld en de vele interne soaps tot in detail. Het boek ontving meerdere lovende recensies, onder meer van ‘Sportboek gezocht‘, ‘Buitenkantje Links‘ en de Gooi en Eemlander.

‘Heb je gesnoven?’ is uitgegeven door Newsfactory en alleen nog rechtstreeks te bestellen á 10 euro, plus 1,95 verzendkosten. Interesse? Stuur dan een mail naar info (at) newsfactory.nl.

post-thumb

Airport-Lelystad.com

Airport-Lelystad.com is hét nieuwsportaal in aanloop naar de uitbreiding van Lelystad Airport. De website biedt zowel achtergronden, het laatste nieuws als praktische informatie over de aankomende tweede luchthaven van Nederland. 

Op www.airport-lelystad.com worden de uitbreidingsplannen vanuit alle invalshoeken beschouwd: wat zijn de belangen van Schiphol? Hoe denken de inwoners van Flevoland en de Veluwe erover? En wat is de angst van natuur- en milieuorganisaties? Daarnaast is de geschiedenis van het vliegveld en informatie over luchtvaartthemapark Aviodrome er te vinden. Newsfactory heeft alle content die te lezen is op deze website verzorgd, net als het gros van de fotografie. Tevens is Newsfactory aanspreekpunt voor geïnteresseerde partijen die willen adverteren op Airport-Lelystad.com.

Updates van Airport-Lelystad.com zijn te volgen via Twitter en Facebook.

NB. Airport-Lelystad.com is niet de officiële website van Lelystad Airport, maar slechts een journalistiek platform dat schrijft over de luchthaven en gerelateerde zaken. 

post-thumb

Hulp nodig bij het uitgeven van jouw boek?

, by

Ondanks de digitalisering van de maatschappij en onderzoeken die uitwijzen dat jongeren steeds minder lezen, blijft het boek een haast mythische product dat vaak romantische of authentieke gevoelens oproept bij haar lezers. Het lezen van een boek is veelal informatief, maar zeker even zo vaak ter amusement. Gebiologeerd door de tijdloze charme van het boek, startte Newsfactory in 2013 ook een boekenuitgeverij.

Nederland telt duizenden potentiële schrijvers. Slechts een handje vol weet er een broodwinning van te maken. De gemiddelde schrijver in ons land verkoopt zes honderd boeken. Voor het gros is de hemel in het hiernamaals dichter bij dan het Boekenbal. Uitgevers investeren veelal alleen in mainstream scripten, specifieke vakliteratuur of gevestigde namen. En wanneer een uitgever bij de gratie Gods bereid is om je boek uit te geven, dan zijn de royalty’s zo karig dat de tijdsinvestering van het manuscript vermoedelijk rendabeler was geweest wanneer je die uren had geïnvesteerd in een krantenwijk of baan als vakkenvuller.

Newsfactory bedacht de oplossing voor het probleem waar veel beginnend schrijvers tegenaan lopen. Met onze begeleiding kan elke schrijver zijn eigen boek uitgeven. Geheel naar eigen wens, met maximale vrijheid en optimale verdiencondities. Als schrijver lever je niet alleen het manuscript aan, maar heb je ook een actieve rol in het proces van redigeren, opmaken, het ontwerpen van de kaft én niet onbelangrijk: promotie en verkoop. Waar traditionele uitgevers veelal 85% van de verkoopprijs  commissie rekenen, waardoor de schrijver slechts 15% overhoudt, draait Newsfactory de verhoudingen om. Bij ons gaat 85% van de verkoopprijs naar de auteur en slechts 15% naar ons als vergoeding voor de drukwerk- en promotiebegeleiding. Interesse? Neem contact met ons op!

Rake URL’s te koop

, by

Newsfactory is eigenaar van onderstaande rake domeinnamen. Deze worden ter overname aangeboden. Prijs is nader overeen te komen. Interesse? Neem contact met ons op!

Sport:
www.sportprimeur.nl (.com)
www.transferplanet.nl
www.transfernews.nl
www.topklasse.org
www.voetbalaward.nl (.com)
www.voetbaldatabase.nl (.com)
www.voetbalfan.org
www.voetbalprofiel.com

Reisbranche:
www.mijnvoetbalreis.nl (.be) (.com)
www.sneeuwzeker.com
www.vakantiekiezer.nl (.be) (.com)
www.vakantiesale.nl (.com)

Potentiële webshops:
www.tennisfashion.nl
www.tennisoutfit.nl
www.voetbalfashion.nl (.com)