post-thumb

Doeltreffende teksten

, by

Newsfactory is onder andere uitgever van Voetbal247.nl. Tekstschrijvers en freelance journalisten vormen de redactie van dit toonaangevende voetbalplatform, gericht op de Eerste, Tweede en Derde Divisie. Maar zij zijn ook graag bereid doeltreffende teksten te schrijven voor uw bedrijf, organisatie of instelling.

Als tekstschrijvers van Newsfactory hebben we niet alleen een vlotte pen, we zijn tevens gespecialiseerd om ook bij complexe of gevoelige informatie tot een helder, begrijpelijk en prettig leesbaar verhaal te komen. Is het voor u belangrijk om goed te scoren in Google? Dan houden we daar met onze gecertificeerd SEO-expertise rekening mee. Ook voor wervende verkoopteksten, persberichten en bedrijfsreportages bent u bij ons aan het juiste adres. Op verzoek kunnen we ook de professionele fotografie of het produceren van low-budget bedrijfsvideo’s op ons nemen.

Bij Newsfactory staan we voor scherpe tarieven, duidelijke afspraken en heldere deadlines. Bent u op zoek naar een tekstschrijver? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over ons

, by

Communicatie is de smeerolie van de maatschappij. In het bedrijfsleven, in de media en in relaties tussen mensen. Het kiezen van de juiste toon, het gebruik van de meest treffende woorden gecombineerd met sprekend beeld of grafische illustraties kan een boodschap ‘maken of breken’. Newsfactory begeeft zich al sinds 2008 in het hart van de communicatie. Met rake teksten, innovatieve websites, sprankelende brochures en gedegen advies.

Newsfactory vloeit voort uit het internetbedrijf VoetbalPrimeur.nl. Oprichter Jelmer Geerds bouwde vanaf 2004 vijf jaar lang aan een succesvolle voetbalwebsite. Met een innovatieve benadering van het snel ontwikkelende internetlandschap verraste VoetbalPrimeur.nl haar bezoekers steeds weer met nieuwe rubrieken, interactieve content en een constante actuele nieuwsvoorziening. De succesformule wekte al snel interesse van advertentiebureau’s, webshops en investeerders. Toen business-to-businesspartij Voetbalzaken.nl in 2008 VoetbalPrimeur.nl over te nemen, besloot Newsfactory-oprichter met zijn opgedane ervaring en kennis een communicatiebureau ‘in de breedste zin des woords’ te starten. Sindsdien werkt Newsfactory voor bedrijven, print media en geeft het websites en boeken uit.

Sinds de oprichting in 2008 heeft Newsfactory veel expertise opgebouwd in alle facetten van het communicatie-spectrum. Het netwerk van professionals en specialisten beheerst vrijwel alle facetten van bedrijfscommunicatie, perswoordvoering, marketing, online conceptontwikkeling en het produceren van printed of online brochures of andere publicaties. Onze filosofie verklaart de persoonlijke benadering van zowel uw organisatie als de doelgroep heilig. Elke case vraagt een unieke, eigen aanpak. Wij staan voor creatieve communicatie, met frisse teksten, spetterend beeld en waar het kan een vleugje humor.

Rake URL’s te koop

, by

Newsfactory is eigenaar van onderstaande rake domeinnamen. Deze worden ter overname aangeboden. Prijs is nader overeen te komen. Interesse? Neem contact met ons op!

Sport:
www.sportprimeur.nl (.com)
www.transferplanet.nl
www.transfernews.nl
www.topklasse.org
www.voetbalaward.nl (.com)
www.voetbaldatabase.nl (.com)
www.voetbalfan.org
www.voetbalprofiel.com

Reisbranche:
www.mijnvoetbalreis.nl (.be) (.com)
www.sneeuwzeker.com
www.vakantiekiezer.nl (.be) (.com)
www.vakantiesale.nl (.com)

Potentiële webshops:
www.tennisfashion.nl
www.tennisoutfit.nl
www.voetbalfashion.nl (.com)