post-thumb
, by

Newsfactory is onder andere uitgever van Voetbal247.nl. Tekstschrijvers en freelance journalisten vormen de redactie van dit toonaangevende voetbalplatform, gericht op de Eerste, Tweede en Derde Divisie. Maar zij zijn ook graag bereid doeltreffende teksten te schrijven voor uw bedrijf, organisatie of instelling.

Als tekstschrijvers van Newsfactory hebben we niet alleen een vlotte pen, we zijn tevens gespecialiseerd om ook bij complexe of gevoelige informatie tot een helder, begrijpelijk en prettig leesbaar verhaal te komen. Is het voor u belangrijk om goed te scoren in Google? Dan houden we daar met onze gecertificeerd SEO-expertise rekening mee. Ook voor wervende verkoopteksten, persberichten en bedrijfsreportages bent u bij ons aan het juiste adres. Op verzoek kunnen we ook de professionele fotografie of het produceren van low-budget bedrijfsvideo’s op ons nemen.

Bij Newsfactory staan we voor scherpe tarieven, duidelijke afspraken en heldere deadlines. Bent u op zoek naar een tekstschrijver? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!